over ons

Wij vertellen u graag meer over 360HBM

360HBM

360HBM is een totaal oplosser voor vraagstukken op het gebied van Talen Acquisition, Talent Development en HR-ondersteuning.

360HBM kijkt naar de mens als geheel en is ervan overtuigd dat ieder individu eigen unieke talenten en drijfveren bezit.

“Human Being Management is de opvolger van Human Resource Management en neemt de ontwikkeling van mens en organisatie in overweging”.

Wij helpen (internationale) bedrijven & organisaties van elk formaat bij het vinden en binden van talent op interim of vaste basis.

 

Talent solutions

Daarnaast biedt 360HBM verschillende dienstverleningsconcepten aan via gespecialiseerde business units:

360 ° full service Talen Acquisition, Talent Development en HR-ondersteuning om zo haar opdrachtgevers te ontzorgen.

We willen onze kennis en expertise inzetten voor (internationale) bedrijven & organisaties die behoefte hebben aan kwalitatief hoogwaardige Talent Oplossingen waarin mensen centraal staan.

HBM

Human Being Management kijkt naar de mens als geheel en is ervan overtuigd dat ieder individu eigen unieke talenten en drijfveren bezit. 

“Human Being Management is de opvolger van Human Resource Management en neemt de ontwikkeling van mens en organisatie in overweging”. 

Wij helpen organisaties van elk formaat bij het vinden van nieuw personeel op interim of vaste basis.

Talent solutions

Daarnaast beschikken wij over een team dat zich richt op Recruitment as a service (RAAS) voor bedrijven binnen diverse sectoren. 

Wij begeleiden bedrijven, Hiring teams en individuele HR-medewerkers vanaf het allereerste moment binnen het volledige wervingstraject.